Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περί VW Golf ο λόγος...


Σχόλιο φίλου αναγνώστη για την σχετική ανάρτησή μας σε σχέση με το γερμανικό μοντέλο:

"Ανώνυμος είπε...

Αγόρασα το VW Golf GTI (ξερω οτι δεν εχει σχεση με το VW Golf των 122HP αλλα ας ξερετε). Ενα παραθυρο κολλησε και δεν κατεβαινε, οι λαμπτηρες στα πισω φωτα εχουν ηδη καει 2 φορες απο βραχυκυκλωμα σε καλωδιο του πορτμπαγκαζ, μια φορα καηκε η ασφαλεια του airco και ηδη απο τα 6000km φαινεται να εχουμε προβλημα με την αντλια βενζινης. Το αυτοκινητο καιει λαδια και ηδη τριζει στις πορτες.

Εχω αποφασισει να πουλησω το περισπουδαστο αυτο "αυτοκινητο" οσο γινεται πιο γρηγορα και να παρω ενα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Απαραδεκτη ποιοτητα με εμφαση στο marketing και το φαινεσθαι, το διακοσμο και γενικα σε αστεια πραγματα που αφορουν οδηγους με μικρο "π@@@ί". Η ροπη στο συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ καλη. Υπαρχει ομως και σε αλλα αυτοκινητα τα οποια και εχω ηδη ξεχωρισει για πιθανη μελλοντικη αγορα.

Αποψη μου: μεινετε μακρια απο τη VW. Το after sales θα σας τρελλανει στα εξοδα. Η τιμη που αγοραζετε ενα VW ειναι πλασματικη. Η πραγματικη φαινεται μετα απο 5 χρονια (θα σας τα εχουν παρει στα service και στην ελλειψη εγγυησης)."


Για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα πρέπει να διαβάσετε και τα σχόλια (θετικά και αρνητικά) όλων των αναγνωστών / κατόχων Golf που μπήκαν στον κόπο να μας γράψουν σχετικά...

Εμείς ακόμη επιφυλασσόμαστε και περιμένουμε τις δικές σας εμπειρίες απ' την κατοχή και χρήση του συγκεκριμένου μοντέλου που κατά τ'άλλα σπάει τα κοντέρ των πωλήσεων και επιδόσεων... Ελπίζουμε μόνο τα περιστατικά στα οποία αναφέρεστε να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...