Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SHELBY GT500 Super Snake...



To τελευταίο δημιούργημα της Shelby ονομάζεται Super Snake, ενώ η ιπποδύναμη του μοντέλου ξεπερνά τους 700 ίππους! Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση του αμερικάνικου αυτοκινήτου θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό.


Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Caroll Shelby: «Τους τελευταίους 12 μήνες εγώ και η ομάδα μου, έχουμε δουλέψει εξαντλητικά για να εξελίξουμε το πακέτο Super Snake για τη νέα γενιά της GT500. Ότι έχουμε αποκομίσει από την αγωνιστική μας εμπειρία τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε αυτό το αυτοκίνητο, με στόχο να κρατήσουμε τους πελάτες απόλυτα ικανοποιημένους και πάντα εμπρός από τον ανταγωνισμό». Έτσι λοιπόν υπάρχει τεράστιος υπερτροφοδότης (εναλλακτικά) που φτάνει την ιπποδύναμη στους 725 ίππους, ενώ διατίθεται και άλλη έκδοση πιο «ήρεμη» που φτάνει στους 630 ίππους. Όπως και να χει, το κιβώτιο είναι αποκλειστικά χειροκίνητο 6 σχέσεων, η κίνηση περνά αποκλειστικά πίσω, ενώ η εξάτμιση και στις δύο περιπτώσεις είναι της Borla.

Η ανάρτηση είναι της Ford Racing που περιλαμβάνει πιο σκληρά ελατήρια/αμορτισέρ (με τα δεύτερα να είναι και ρυθμιζόμενα), και νέες αντιστρεπτικές, ενώ υπάρχει και το πακέτο Shelby/Eibach που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. Οι τροχοί είναι διαστάσεων 20 ιντσών, και τα φρένα περιλαμβάνουν τρυπητούς εξαπίστονους δίσκους, καθώς και σύστημα που διοχετεύει τον αέρα για πιο αποτελεσματική ψύξη.

Πολλές βέβαια είναι και οι εξωτερικές αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, αφού πέρα από τις τεράστιες ζάντες που αναφέραμε, υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, φουσκωμένο καπό (από fiberglass), οι ρίγες που μαρτυρούν την αγωνιστική καταγωγή, καθώς και τα λογότυπα της έκδοσης.

Η παραγωγή της Ford Shelby GT500 Super Snake θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, ενώ η εταιρεία λέει ότι αυτή θα είναι πολύ περιορισμένη, όμως δεν αναφέρει πόσο περιορισμένη! Η τιμή της μετατροπής (επιπλέον της τιμής του οχήματος) είναι της τάξης των 29.495 $ για το πακέτο των 630 ίππων, και 33.495 $ για την έκδοση των 725 ίππων.
autotriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ AUTOCARNET ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ TUNING.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...