Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rolls-Royce Ghost


Η Rolls-Royce έδωσε στην δημοσιότητα και επίσημα πληροφορίες για το νέο της μοντέλο που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, την Ghost.

Το νέο μοντέλο θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα 6,6 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 570 ίππους και 78,8 kgm ροπής. Η Ghost θα επιταχύνει έως τα πρώτα 100 km/h σε 4,7 sec, ενώ η τελική ταχύτητα θα ανέρχεται στα 250 km/h. Ο 12κυλινδρος κινητήρας που προσφέρει αυτές τις εκρηκτικές επιδόσεις στην Ghost θα συνεργάζεται με ένα 8ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η Ghost θα εξοπλίζεται με ένα ειδικά για εκείνη εξελιγμένο σασί, αλλά και μια αερανάρτηση για την μέγιστη οδηγική απόλαυση, αλλά και άνεση. Η ανάρτηση θα διαθέτει αυξημένη ευαισθησία, που ακόμα και η παραμικρή ανωμαλία του οδοστρώματος θα γίνεται αντιληπτή, ενώ χάρη στον εξελιγμένο υπολογιστή που διαθέτει θα είναι εφικτό να πραγματοποιούνται σύνθετοι υπολογισμοί κάθε 2.5 milliseconds. Επίσης, μεταβαλλόμενο θα είναι και το ύψος του αμαξώματος κατά 25mm.
H Ghost θα κατασκευάζεται στο Goodwood και αναμένεται να κοστίζει περίπου € 191.000. Περισσότερες τεχνολογικές λεπτομέρειες αναμένεται να δοθούν αμέσως μετά από την επίσημη πρεμιέρα της νέας Rolls Royce.

από το sportdrive.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...