Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έφτασε το τουρμπάτο Renault Megane στην Ελλάδα...



...για τους φίλους της γαλλικής φίρμας και όχι μόνο!

Τα τουρμπάτα Megane Hatchback & Coupé είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά με τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και με τιμή πώλησης από 17.166 € (για το Hatchback) και από 17.660 € (για το Coupé).


H βασική έκδοση Confort διαθέτει -μεταξύ άλλων- έξι αερόσακους, ABS, Α/C, ραδιο-cd με MP3, υπολογιστή ταξιδίου, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες και προβολείς ομίχλης. Η έκδοση Dynamic περιλαμβάνει -επιπλέον της Confort- αερόσακους οροφής, ζάντες αλουμινίου 16'', Cruise Control, δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι και αισθητήρες βροχής και φώτων. Τέλος, στη κορυφαία έκδοση Privilege προστίθενται -επιπλέον της Dynamic- ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες και οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

To πεντάθυρο Megane είναι διαθέσιμο και αυτό στις ίδιες εκδόσεις εξοπλισμού, από τις οποίες απουσιάζει το ηλεκτρονικό σύστημα ESP, το οποίο προσφέρεται προαιρετικά έναντι 832 €.


Τιμοκατάλογος ανάλογα με την έκδοση:

Megane Coupé Confort
17.660

Megane Coupé Dynamic
19.117

Megane Coupé Privilege
19.799

Megane Ηatchback Confort
17.166

Megane Ηatchback Dynamic
18.635

Megane Ηatchback Privilege
19.305
cityauto.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για το Renault Megane και γενικότερα μοντέλα της Renault από το autocarnet.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...