Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστρέφει ο Σουμάχερ στην F1!


Είδηση «βόμβα» στην Φόρμουλα Ένα, στις πίστες της οποίας επιστρέφει ο Μίχαελ Σουμάχερ, ως αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στο γκραν πρι της Ουγγαρίας.

Η ιστοσελίδα της Γερμανικής εφημερίδας «Bild» ανέφερε ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Μίχαελ Σουμάχερ θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Ferrari στο γκραν πρι της Βαλένθια ως αντικαταστάτης του Μάσα, η υγεία του οποίου βελτιώνεται καθημερινά, ωστόσο δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στις πίστες.

Η ανακοίνωση της Ιταλικής ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η Ferrari σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα με τον Μίχαελ Σουμάχερ για το διάστημα κατά το οποίο ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

»Ο Μίχαελ Σουμάχερ έξέφρασε την επιθυμία να το κάνει αυτό και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας μετά το τέλος του οποίου θα είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, αρχίζοντας από το Ευρωπαϊκό γκραν πρι στις 23 Αυγούστου».

Από την πλευρά του ο Σούμι επιβεβαίωσε την επιστροφή του τονίζοντας στην προσωπική ιστοσελίδα του:«Το πιο σημαντικό πράγμα πρώτα: Ευτυχώς, τα νέα από τον Felpie είναι πάρα πολύ θετικά. Του εύχομαι, λοιπόν, τα καλύτερα και πάλι.

»Το απόγευμα συζήτησα με τους Stefano Domenicali και Luca di Montezemolo και αποφασίσαμε από κοινού να προετοιμαστώ ώστε να αντικαταστήσω τον Felipe. Αν και απουσιάζω από τη Formula 1 για πολύ καιρό, αφού ολοκλήρωσα την καριέρα μου, έχω αφοσιωθεί στην ομάδα και αυτή η ατυχής περίσταση δεν μπορεί να παραγνωριστεί.

»Ως αθλητής, πραγματικά αδημονώ για αυτήν την πρόκληση», τονίζει ο 40χρονος Σούμι .
ΤΑ ΝΕΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...