Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντικατάσταση για BMW σειρά 1 μέχρι το 2011...



Η σειρά 1 της BMW πρόκειται να αντικατασταθεί το 2011 και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες επεξεργασμένες φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο της νέας γενιάς. Εκτός από τις κουπέ, τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και τετράθυρες για την αμερικανική αγορά καθώς και μία έκδοση GT. Επίσης, πέρα από το τετραθέσιο κάμπριο, οι Γερμανοί κάνουν σκέψεις για την εισαγωγή ενός νέου μικρότερου roadster που θα αντιμετωπίσει τον ηγέτη στην «μικρή» κατηγορία, το Mazda MX-5.
Η νέα σειρά 1 θα ενσωματώνει την τεχνολογία Efficient Dynamics ενώ θα υπάρχουν υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις στα 1,6 lt που θα αποδίδουν από 110 έως και 160 PS. Θα υπάρξει και μία μεγαλύτερη δίλιτρη, επίσης turbo, έκδοση της οποίας η ισχύς θα κυμανθεί περίπου στους 200 PS. Παρόλο που δεν υπάρχουν σχέδια για την εισαγωγή μίας έκδοσης «Μ» η τοποθέτηση του τρίλιτρου κινητήρα (με τα διπλά turbo) στην κορυφαία έκδοση της νέας σειράς 1 που θα αποδίδει 300 PS θεωρείτε πολύ πιθανή χαρίζοντας μοναδικές συγκινήσεις.
Car+Speed

Διαβάστε περισσότερα άρθρα του autocarnet για μοντέλα της BMW.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...