Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιπτάμενο» αντικείμενο σκότωσε οδηγό. Οποιος ξέρει ας βοηθήσει


Ιπτάμενο αντικείμενο (;) άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης σκότωσε διερχόμενο οδηγό στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.
Το μεταλλικό πιθανώς αντικείμενο, το μήκος του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα 30 εκατοστά, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με φορά από ψηλά στο παρμπρίζ του οχήματος ενώ αυτό κινούνταν και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι τον 47χρονο οδηγό του, βγήκε...
από το πίσω πλαϊνό τζάμι αι...εξαφανίστηκε.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγιαννίδη, που έχασε τόσο αναπάντεχα τη ζωή του, απευθύνει έκκληση σε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες του θανατηφόρου τροχαίου, ώστε να ρίξει φως, ενώ σήμερα ξεκινά μια γιγαντιαία επιχείρηση για τη ανεύρεση του αντικειμένου.
Το δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη 9 Ιουλίου, μεταξύ 15.30-15.45, στο 15ο χιλιόμετρο του δρόμου, στα όρια της Τροχαίας Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος Κ. Αγιαννίδης, που ήταν μόνος στο αυτοκίνητο, κινούνταν στο αριστερό ρεύμα από τα Νέα Μουδανιά όπου έμενε με την οικογένειά του προς τη Θεσσαλονίκη, όπουεργαζόταν ως οδηγός ταξί.

Ο 47χρονος άντρας οδηγούσε ένα τζιπ Daihatsu Feroza, χρώματος γκρι, όταν ξαφνικά έπεσε από το πουθενά πάνω του ένα μεταλλικό αντικείμενο. Προκάλεσε μία τρύπα στο παρμπρίζ, του διέλυσε κυριολεκτικά την αριστερή πλευρά του προσώπου και βγήκε από το πίσω παράθυρο. Ομως, ο οδηγός είχε προλάβει να ανάψει τα alarm και να τραβήξει ελαφρά χειρόφρενο, κάτι που προβληματίζει.

«Εχουμε ψάξει σε όλη τη γύρω περιοχή και δεν βρίσκουμε τι είναι αυτό που σκότωσε τον πατέρα μου. Είμαστε στα όρια της τρέλας για τον άδικο χαμό του, αλλά και γιατί δεν βρίσκουμε τι ήταν αυτό που τον σκότωσε», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια στο «Εθνος» η κόρη του θύματος, Αθηνά Αγιαννίδου.

Η κ. Αγιαννίδου, η μητέρα της και η μικρότερη αδερφή της παρακαλούν όποιον είδε το δυστύχημα και θυμάται τι ήταν αυτό που χτύπησε το αυτοκίνητο του πατέρα της, από πού ήρθε και πού πήγε να βοηθήσει να βρεθεί μια άκρη στην περίεργη αυτή υπόθεση.
«Στη θέση του πατέρα μου θα μπορούσε να βρίσκεται ο οποιοσδήποτε. Ηταν τόσο αναπάντεχο αυτό που συνέβη. Σκεφτείτε να ήταν στο αυτοκίνητο κάποιος συνεπιβάτης ή μια οικογένεια, θα ξεκληρίζονταν και κανείς δεν θα ήξερε το γιατί», μας είπε....

ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΟΧΗΜΑ, ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
Πιθανόν να έπεσε από κάποιο αεροπλάνο ή ελικόπτερο
Ο μηχανολόγος Ν. Σακκολέβας, που ανέλαβε την πραγματογνωμοσύνη της υπόθεσης, προσδιόρισε την πορεία που διέγραφε το τζιπ πριν και μετά την πρόσκρουση του μεταλλικού αντικειμένου, αδυνατεί όμως να πει τι ήταν αυτό, από πού ήρθε και πού έπεσε στη συνέχεια.

«Πρόκειται για μια μυστηριώδη υπόθεση, η οποία αφορά χιλιάδες οδηγούς που χρησιμοποιούν τον δρόμο της Χαλκιδικής και θα μπορούσαν να βρεθούν στη θέση του 47χρονου.

Αύριο (σ.σ.: σήμερα) με μια μεγάλη επιχείρηση θα ερευνηθεί όλος ο χώρος. Ακόμη και δύτες θα μπουν μέσα στον βούρκο για να βρουν το σιδερένιο αντικείμενο που είτε έπεσε από προπορευόμενο όχημα, είτε έπεσε από αεροπλάνο ή ελικόπτερο», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς.

Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Κ. Αγιαννίδη, διαβεβαιώνει ότι δεν προπορευόταν άλλο όχημα. Πληροφορίες ότι την ώρα εκείνη υπήρχαν αεροσκάφη στον ουρανό, πιθανόν πυροσβεστικά και ελικόπτερα που συμμετείχαν σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, ελέγχονται.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν να μάζεψαν κάποιο μεταλλικό αντικείμενο από τη θάλασσα, το οποίο έφυγε από τον κάδο ή να έφυγε απευθείας από το αεροσκάφος, κάτι που σίγουρα θα έχει αναφερθεί στην υπηρεσία, λένε αυτοί που διερευνούν το συμβάν.
«Στη διάθεση της οικογένειας έχει τεθεί μια μεγάλη ομάδα εδικών, που αποτελείται από μηχανολόγο, μαθηματικό, ιδιωτικό ερευνητή και άλλους και πιστεύουμε ότι σύντομα θα λύσουμε το μυστήριο αυτό, εξαιτίας του οποίου χάθηκε τόσο άδικα ένας άνθρωπος», σημείωσε ο κ. Διαλυνάς.

Ο Κ. Αγιαννίδης μεταφέρθηκε μετά το δυστύχημα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει τις ζωτικές του λειτουργίες είχε μείνει ανέπαφο, όμως εκείνο που ρύθμιζε την εγκεφαλική λειτουργία είχε καταστραφεί και δεν θα επανερχόταν. Ο 47χρονος πάλεψε για δύο μέρες και κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος».
πηγή Έθνος, laikoyra.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από το autocarnet.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...