Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διοικητής τμήματος κόβει κλήσεις στα περιπολικά!!!


Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, όπου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων η πρωτοφανής απόφαση του διοικητή του να βγάζει στο δρόμο τους υφισταμένους του αστυφύλακες προκειμένου να κόβουν κλήσεις για παράνομη στάθμευση στους… συναδέλφους τους οδηγούς των περιπολικών και των συμβατικών αυτοκινήτων που παρκάρουν επί της οδού Καλλιδρομίου!

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς ήταν αυτό που ώθησε τον διοικητή του τμήματος να αποφασίσει την… εξορία των υπηρεσιακών αυτοκινήτων από το σχετικά ασφαλή χώρο έξω από το τμήμα. Φαίνεται, όμως, τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι υποχρεώνει τους αστυνομικούς-οδηγούς τους οι οποίοι έχουν χρεωθεί τα οχήματα να τα παρκάρουν αρκετά μακριά, σε περιοχή όπου οι επιθέσεις αντιεξουσιαστών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο!

Επισήμως, αυτή είναι και η εξήγηση που δίνει ο διοικητής… Οτι, δηλαδή, σε μια ενδεχόμενη επίθεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα αποτελούν τον πρώτο και πιο ευπαθή στόχο των κουκουλοφόρων. Θεωρητικά, η απομάκρυνσή τους από το χώρο έξω από το τμήμα της οδού Καλλιδρομίου θα σώσει τα ίδια αλλά και το κτίριο του τμήματος, καθώς οι φλόγες από ένα αυτοκίνητο που γίνεται στόχος εμπρηστών μπορεί να επεκταθούν στη σκοπιά και, κατ’ επέκταση, στο τμήμα

Ομως, ο αξιωματικός δεν υπολογίζει ότι με το να μετακινηθούν τα οχήματα στα γύρω στενά αποτελούν πιο προσιτούς στόχους για τους επίδοξους εμπρηστές! Και μάλιστα ακίνδυνους, αν σκεφτεί κάποιος ότι δεν είναι δυνατό να φρουρούνται τα αυτοκίνητα στους γύρω δρόμους, αλλά ούτε και να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα οι οδηγοί τους παραμένοντας κοντά τους για να τα φυλάνε!

Παρά τις διαμαρτυρίες των πληρωμάτων που επανδρώνουν τα αυτοκίνητα ωστόσο, ο διοικητής παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του… Οποιο υπηρεσιακό όχημα εντοπίζεται σταθμευμένο στην οδό Καλλιδρομίου, στο τμήμα μεταξύ της Ασκληπιού και της Χ. Τρικούπη, «στολίζεται» με κλήση για παράνομη στάθμευση!

Με εντολή του, μάλιστα, οι αστυνομικοί που «κόβουν» τις κλήσεις αναγράφουν επιδεικτικά ότι ο οδηγός ήταν… απών και αναφέρουν το ποσό του προστίμου, που φτάνει τα 80 ευρώ! Η τακτική αυτή έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των οδηγών και των πληρωμάτων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, που και το πρόστιμο αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους και να ψάχνουν με τις… ώρες στα στενά των Εξαρχείων ώσπου να βρουν μέρος να παρκάρουν
www.espressonews.gr,
seatbelt-gr.blogspot

Περισσότερες ειδήσεις από το autocarnet.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...