Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ομοβροντία κατά της γνωμοδότησης Σανιδά για την ανωνυμία στο διαδίκτυο


Αντίθετη με τη νομοθεσία της ΕΕ κρίνει το ΠΑΣΟΚ τη γνωμοδότηση για blog:Η γνωμοδότηση του Γ. Σανιδά για άρση της ανωνυμίας σε ιστολόγια και κινητά «έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την ευρωπαϊκή νομολογία επί του θέματος και δείχνει επικίνδυνη άγνοια έως και αδιαφορίαγια την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων» δήλωσε ο Σταύρος Λαμπρινίδης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Η κατάργηση του απορρήτου «με απλή απόφαση μιας αστυνομίας, και μάλιστα χωρίς ανεξάρτητες διαδικασίες και έλεγχο, καθώς και η εξίσωση κακουργημάτων και πλημμελημάτων, παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα» υπογραμμίζει.Σκοπεύει μάλιστα να στείλει επιστολή στην Ευρωπαϊκή Αρχή Προστασίας Δεδομένων και να καταθέσει ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.Kατά της γνωμοδότησης καί η ΑΔΑΕ:Προβληματική θεωρεί τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Χρήστος Γεραρής, ο οποίος επισήμανε ότι ο κ. Σανιδάς δεν έλαβε υπόψη την Οδηγία 2002/58 για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.Ο blogger Π.Τατούλης πήρε ξεκάθαρη θέση:Ο Π.Τατούλης,blogger και ο ίδιος, θεωρεί «απαράδεκτα» όσα εξαγγέλθηκαν, καθώς αποτελούν «μέτρα προστασίας για την παραβίαση του απαραβίαστου του Διαδικτύου, χωρίς την προηγούμενη συζήτηση με εμπειρογνώμονες».Aκόμα και ο υπ.Μεταφορών της κυβέρνησης Ευρ.Στυλιανίδης δήλωσε πως «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα του Διαδικτύου με νηφαλιότητα και ψυχραιμία συζητώντας με ειδικούς",KKE και Συνασπισμός αντιδρούν επίσης:Με επίθεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αντέδρασαν τα κόμματα της Αριστεράς. Για «φακέλωμα των επικοινωνιών στο Διαδίκτυο» κάνει λόγο το ΚΚΕ, για «αποψίλωση θεσμικών κεκτημένων του δημοκρατικού κράτους δικαίου» ο ΣΥΝ.


ΠΗΓΗ.: http://greece-salonika.blogspot.com/,
tvstarnews24.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...