Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

AUTOBOTS ΜΕ ΠΑΠΙΓΙΟΝ


Πέντε χαρακτήρες βασισμένοι σε μοντέλα Chevrolet – συμπερ. τεσσάρων νέων χαρακτήρων – πρωταγωνιστούν στην ταινία “Transformers: Revenge of the Fallen” της Paramount Pictures & DreamWorks Pictures, η οποία προβάλλεται στις Ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι τέσσερις νέοι κινηματογραφικοί χαρακτήρες είναι οι:

* SIDESWIPE, ένα στυλιζαρισμένο, πρωτότυπο όχημα Corvette
* SKIDS και MUDFLAP, – δύο AUTOBOTS βασισμένα στα πρωτότυπα Chevrolet Beat και Trax mini-car
* JOLT, ένα AUTOBOT βασισμένο στο προσεχές ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας Chevrolet Volt

Ο BUMBLEBEE, το ηρωικό AUTOBOT που βασίζεται στο πρωτότυπο Chevrolet Camaro από την πρώτη ταινία “Transformers”, επιστρέφει με έναν αέρα υψηλών επιδόσεων.

«Η Chevrolet είναι ενθουσιασμένη που έχει και πάλι ένα ρόλο σε μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς», δήλωσε ο Wayne Brannon, αντιπρόεδρος της Chevrolet Europe. «Η ταινία Transformers, μας προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με νέους ανθρώπους με τους δικούς τους όρους. Οι νέοι χαρακτήρες εκφράζουν την αλλαγή που συντελείται στα εκθετήρια της Chevorlet, από το συναρπαστικό Chevrolet Spark, που είναι εμπνευσμένο από το Beat concept, μέχρι το Volt, που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων μας».

Σε σκηνοθεσία του Michael Bay, η ταινία “Transformers: Revenge of the Fallen”, παρακολουθεί τα AUTOBOTS να αντιμετωπίζουν μια νέα απειλή από τους DECEPTICONS που θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους για την προηγούμενη ήττα τους στη Γη. Τα νέα AUTOBOT στη σημερινή μορφή τους που βασίζεται σε μοντέλα Chevrolet συσπειρώνονται εναντίον νέων, σκληρότερων αντιπάλων, αποφασισμένων να εξουσιάσουν το σύμπαν.

«Η ταινία “Transformers: Revenge of the Fallen” είναι πολύ πιο εξελιγμένη από την πρώτη, στον τομέα της ρομποτικής δράσης και κινηματογραφικής συγκίνησης», δήλωσε η LeeAnne Stables, εκτελεστικός αντιπρόεδρος παγκόσμιων συνεργασιών μάρκετινγκ της Paramount Pictures, διανομέα της ταινίας. «Τα νέα AUTOBOTS υποστηρίζουν το σενάριο και αυτά τα μοντέλα Chevrolet ταξίδεψαν με τους κινηματογραφιστές σε μέρη από όλο τον κόσμο. Η GM προσέφερε και πάλι απίστευτη υποστήριξη στην ομάδα παραγωγής που εργάστηκε για την ταινία».

Μαζί με την Camaro που επαναλαμβάνει το ρόλο της στη νέα ταινία, τα άλλα μοντέλα της Chevrolet που θα εμφανιστούν στη μεγάλη οθόνη είναι νέα για τους κινηματογραφόφιλους.

Ο SIDESWIPE παίρνει τη μορφή ενός αεροδυναμικού οραματικού πρωτοτύπου που ονειρεύτηκαν οι σχεδιαστές της Corvette. Η σχεδίαση είναι επηρεασμένη από το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο Stingray, που παρουσιάστηκε το 1959, αλλά αντλεί επίσης στοιχεία από την κληρονομιά της Corvette από άλλες γενιές. Όλα συνδυάζονται σε ένα φουτουριστικό σχήμα που θυμίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά και διαστημόπλοιο.

Οι χαρακτήρες που βασίζονται στα Beat και Trax, SKIDS και MUDFLAP, παραμένουν πιστοί στα σχεδιαστικά πρωτότυπα που λανσαρίστηκαν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το 2007 – αν και το καθένα έχει νέο χρώμα και διαφορετικά αξεσουάρ εξωτερικού. Μπορεί να είναι μικρά αυτοκίνητα, όμως μεταμορφώνονται σε πανίσχυρα, μαχητικά AUTOBOTS.

Το άλλο νέο AUTOBOT, ο JOLT, εμφανίζεται στην έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού οχήματος εκτεταμένης αυτονομίας, Chevrolet Volt. Με αυτονομία καθαρής ηλεκτροκίνησης μέχρι 60 km και εκατοντάδες ακόμα χιλιόμετρα με την υποστήριξη του συστήματος Voltec, το πραγματικό Volt θα αλλάξει την έννοια της αυτοκίνησης στην Ευρώπη.
Ασφαλώς, η ομάδα των AUTOBOT δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τον BUMBLEBEE, την κίτρινη Camaro, η οποία βασίζεται στο νέο μοντέλο που είναι κομψότερο και ισχυρότερο από ποτέ.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ταινία AUTOBOT και τη Chevrolet, θα βρείτε στο διαδικτυακό τόπο www.autobotsrollout.com.

Οι Paramount Pictures & DreamWorks Pictures παρουσιάζουν, σε συνεργασία με τη Hasbro, μια παραγωγή των di Bonaventura Pictures, Tom DeSanto/Don Murphy Production, μια ταινία του Michael Bay, “Transformers: Revenge of the Fallen” με πρωταγωνιστές τους Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White, John Benjamin Hickey, Ramon Rodriguez, Isabel Lucas, Glenn Morshower και John Turturro. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Michael Bay και έγραψαν οι Ehren Kruger, Roberto Orci και Alex Kurtzman. Βασίζεται στους ήρωες δράσης της Hasbro TRANSFORMERS™ με παραγωγούς τους Don Murphy, Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura και Ian Bryce. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner και Mark Vahradian.

Η Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2009.
chevrolet.gr

Διαβάστε περισσότερα για τη Chevrolet εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...