Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεταφορές: Τέλος εποχής με την κατάργηση του....ΙΝΤΕΡΣΙΤΥ 47/48 που συνδέει τη Δυτική Θεσσαλία με την Αθήνα.


Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτελώντας εντολές του υπουργού Μεταφορών κ. Στυλιανίδη προχώρησε ξεδιάντροπα στην καρατόμηση του εν λόγω δρομολογίου το οποίο...
εμφανίζει άριστες πληρότητες και σε κάθε περίπτωση διπλάσιες από τις πληρότητες του αντίστοιχου δρομολογίου του Βόλου, το οποίο σε αντίθεση με το δικό μας διασώζεται.

Υπενθυμίζουμε ότι τους προηγούμενους μήνες οι τοπικοί υπουργοί, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας μας διαβεβαίωναν ότι δεν πρόκειται να κοπούν τα απευθείας δρομολόγια.

Ο υπουργός Μεταφορών έδειξε πλήρη περιφρόνηση προς την περιοχή μας και τους εκπροσώπους της και πήρε την αυτοκινητάμαξα από μας, για να κάνει τον προαστιακό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης στην ιδιαιτέρα του πατρίδα.

Μετά από αυτή τη θλιβερή εξέλιξη το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από τα Τρίκαλα για την Αθήνα πιθανότατα θα είναι στις 13.30 το μεσημέρι με ανταπόκριση στα Παλαιοφάρσαλα..

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων εκφράζει για όλα αυτά τον έντονο αποτροπιασμό του και οργανώνει συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 27/7ου/09, στην οποία θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις θλιβερές εξελίξεις στο σιδηρόδρομο και θα ανακοινωθούν δυναμικές κινητοποιήσεις οι οποίες θα γίνουν σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ και όλους τους άλλους τοπικούς φορείς που θίγονται από αυτές.
trikalanews.gr

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από το autocarnet.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...