Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1n Ανάβαση "ΙΤΕΑΣ – ΤΡΙΤΑΙΑΣ" Φωκίδας: Ξεκινούν αύριο τα δοκιμαστικά



Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας με συνδιοργανωτή την START LINE και την υποστήριξη του Δήμου Ιτέας, πρόκειται να διοργανώσει για πρώτη φορά μία νέα, αλλά πολλά υποσχόμενη ανάβαση, την 1η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» Φωκίδας. Στην καρδιά του καλοκαιριού, 25 & 26 Ιουλίου και σε μία διαδρομή 4 χλμ, η 1η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας» θα φέρει νέα πνοή στους αγώνες δεδομένου ότι πρόκειται για μία εξαιρετική διαδρομή με πολύ καλό οδόστρωμα, αρκετά κλειστή στην αρχή της, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τον τερματισμό γίνεται γρήγορη αλλά πάντα τεχνική και απαιτητική. Η ανάβαση ξεκινάει από τον παραλιακό δρόμο Ιτέας – Γαλαξειδίου, περίπου 4 χιλιόμετρα από την έξοδο της Ιτέας.

Μετά από τον πρώτο έλεγχο της διαδρομής αρκετό καιρό πριν από ανθρώπους της Λέσχης μας και τις επισημάνσεις στα θέματα ασφαλείας, οι απόλυτα συνεργάσιμοι και ενθουσιώδεις με το εγχείρημα, άνθρωποι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας και ο Νομάρχης Νίκος Φουσέκης, έχουν ήδη τοποθετήσει τα απαραίτητα στηθαία ασφαλείας και προχωρούν στις επιπλέον βελτιώσεις της διαδρομής, ώστε η Ανάβαση «Ιτέας – Τριταίας»να ικανοποιήσει σε τέτοιο βαθμό τους συμμετέχοντες και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου που έλεγξαν τη ανάβαση, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την διαδρομή, αλλά και τις προγραμματισμένες ενέργειες που υπολείπονται μέχρι την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου της 1ης Ανάβασης «Ιτέας – Τριταίας».

Η Νομαρχία Φωκίδας θα προσφέρει μία διανυκτέρευση στην πανέμορφη Ιτέα σε όλους τους αγωνιζόμενους, ενώ θα παραθέσει δείπνο σε συμμετέχοντες, δημοσιογράφους και οργανωτές το Σάββατο 25 Ιουλίου.
Ο Διοικητικός & Τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 25/7 από τις 11.00 - 12.30
Οι δοκιμές του Σαββάτου 25/7 θα αρχίσουν στις 13.30 και
Ο αγώνας της Κυριακής 26/7 θα ξεκινήσει στις 11.00.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα και φαξ της START LINE 210.9812341 και 210.9821069 και στα 6973.030125 και 6973.030231.

Περισσότερα νέα για την λουτρόπολη της Ιτέας και την ευρύτερη περιοχή μπορείτε να διαβάστε φυσικά στο Blog της περιοχής με την υψηλότερη επισκεψιμότητα σε επίπεδο νομού, το iteanet (Μια ακόμη απόδειξη για την ανερχόμενη δυναμική των Ιστολογίων έναντι των παραδοσιακών ΜΜΕ)

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...