Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Το νέο VW Polo θα έρθει στην χώρα μας μέχρι τα τέλη του χρόνου


Mε εντελώς νέα εμφάνιση αλλά και σημαντικά αναβαθμισμένο τεχνολογικά, το νέο Polo σκοπεύει να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία των προκατόχων του. Το μικρό VW χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία από τη σχεδίαση του νέου Golf, με "πειθαρχημένη" εικόνα αλλά και αρκούντως ελκυστικό στιλ.

Το νέο Polo έχει μήκος 3.952 χλστ. και πλάτος 1.682 χλστ., δηλαδή διαθέτει 36 και 32 χλστ. περισσότερα αντίστοιχα από το τρέχον μοντέλο. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και πιο χαμηλό κατά 13 χλστ. (1.454 χλστ.), ενώ το γερμανικό μοντέλο στηρίζεται σε μια πλατφόρμα σχεδιασμένη ειδικά για τα μικρά του ομίλου VW.

Οι αναρτήσεις του Polo της πέμπτης γενιάς παραμένουν ως έχουν, με γόνατα McPherson εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω. Το αυτοκίνητο της Volkswagen είναι εφοδιασμένο με τέσσερα νέα μηχανικά σύνολα βενζίνης, που αποδίδουν από 60 έως 105 ίππους.

Οι πιο δυνατοί κινητήρες από αυτούς -και νέοι στο μοντέλο- είναι ο 1,4 λίτρων με 85 ίππους και ο 1,2 λτ. TSI με 105 ίππους. Επίσης, υπάρχουν τέσσερα σύνολα πετρελαίου, με τη VW να προτείνει το turbodiesel 1,6 λίτρου με 90 ίππους σε έκδοση BlueMotion, που υπόσχεται εκπομπές CO2 96 γρ./χλμ. και κατανάλωση 3,8 λτ./100 χλμ. Το σύστημα ESP είναι στάνταρ στον εξοπλισμό του μοντέλου.
autotriti.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...