Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VW POLO GTi



Μέσα στο 2010 έρχεται! Την ισχυρότερη εκδοχή του διπλά υπερτροφοδοτούμενου 1,4 TSI κινητήρα της VW θα φέρει κάτω από το καπό του το νέο Polo GTI. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η έκδοση αυτή θα φτάσει σχεδόν στους 180 ίππους (πιθανότατο νούμερο τα 178 PS), προσφέροντας δυναμικές επιδόσεις. Βέβαια, από την άλλη, η παρουσία κομπρέσσορα και τούρμπο θα επιτρέψει στο Polo GTI να κρατήσει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Σε ό,τι αφορά στα κιβώτια, σίγουρο είναι το 6άρι μηχανικό ως στάνταρ, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και το 7άρι αυτόματο-σειριακό DSG διπλού συμπλέκτη.

Όπως μπορεί να δει κανείς στην αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, η εμφάνιση του νέου Polo GTI θα αποκτήσει αρκετές ομοιότητες με αυτή του Golf GTI. Στο εμπρόσθιο τμήμα, ο προφυλακτήρας, με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα, τα πλαϊνά «βράγχια» και τους κάθετους προβολείς ομίχλης, προέρχεται σχεδόν αυτούσιος από το Golf GTI, όπως επίσης και η κυψελωτή γρίλια με τις οριζόντιες κόκκινες γραμμές. Αντίστοιχα, οι ζάντες αλουμινίου του Polo GTI θα προέλθουν από το μεγαλύτερό του «αδελφό». Το επιθετικό αισθητικό αποτέλεσμα ολοκληρώνουν οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, η διακριτική πίσω αεροτομή και τα περιμετρικά σπόιλερ.

Το εσωτερικό που βλέπετε ανήκει σε μια ειδική έκδοση του νέου Polo, που παρουσίασε η VW σε πρωτότυπη μορφή, με την ονομασία «Polo Worthersee 09», στην ετήσια συνάντηση των οπαδών των GTI στην ομώνυμη αυστριακή πόλη. Είναι όμως πολύ πιθανό αυτή την εικόνα να την δούμε στο εσωτερικό του νέου Polo GTI, διανθισμένη φυσικά με τα λογότυπα «GTI».
autotriti.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...