Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τιμοκατάλογος Toyota Prius


Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Toyota Prius. Αυτές ξεκινούν από τα 26.650€ και φτάνουν μέχρι τα 29.550€ για το Prius 1.8 136ps Exclusive. Τα επίπεδα εξοπλισμού του Toyota Prius είναι τρία.

Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης του Toyota Prius διαθέτει κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, προβολείς ομίχλης, Head Up Display, οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, τιμόνι με χειριστήρια ράδιο-cd και κλιματισμού, υποβραχιόνιο, ABS με EBD και EBA, TRC, VSC+, 7 αερόσακους και ράδιο-cd με MP3 και WMA.

Ο εξοπλισμός του Toyota Prius Advance προσθέτει cruise control, δερμάτινο τιμόνι, αισθητήρες βροχής και Bluetooth.

Τέλος ο εξοπλισμός του Toyota Prius Exclusive διαθέτει επιπλέον του εξοπλισμού του Prius Advance αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη, αισθητήρες φώτων, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Led καθώς και ράδιο-cd με 6δισκο cd-changer.

Επίσης, αντί του ποσού των 1.000€ διατίθεται το Solar Pack το οποίο διαθέτει σύστημα remote Air-Conditioning, σύστημα Solar Ventilation και ηλιοροφή σε συνδυασμό με ηλιακή φωτοβολταϊκή οροφή.

Το πακέτο Navi τιμάται 2.000€ και διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής και ράδιο-cd με 6δισκο cd-changer.

Τέλος το πακέτο Leather&Safety κοστίζει 3.000€ και προσφέρει adaptive cruise control με χειριστήριο στο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, δερμάτινο σαλόνι και σύστημα ασφαλείας Pre-Crash.

Τιμές Toyota Prius
Prius 1.8 136ps : 26.650€
Prius 1.8 136ps Advance : 28.350€
Prius 1.8 136ps Exclusive: 29.550€


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΦΙΡΜΑΣ.

Toyota, highoctane.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...