Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ RENAULT ΓΙΑ SCENIC & CLIO


H γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσης για τα μοντέλα της, Clio, Scenic 5θεσιο, αλλά και το 7θεσιο, όπως αυτές διαμορφώνονται με την μείωση του ειδικού τέλους ταξινόμησης κατά 50%.

Το δημοφιλές Clio στην 3θυρη εκδοχή του και με τον κινητήρα των 1.200cc θα διατίθεται έναντι € 11.222 στην βασική του έκδοση, ενώ η ακριβότερη έκδοση Expression με ίδιο κυβισμού κινητήρα στοιχίζει € 12.295. Αν πάλι επιθυμείτε να το αποκτήσετε με τον turbo κινητήρα των 1,2 λίτρων με τα 100 άλογα, θα πρέπει να καταβάλλετε € 13.274. Η κορυφαία έκδοση RS με τον δίλιτρο κινητήρα και τους 203 ίππους στοιχίζει € 24.268. Οι τιμές στις αντίστοιχες εξοπλιστικές εκδόσεις, αλλά σε 5θυρη μορφή αμαξώματος διαμορφώνονται ως εξής: € 11.610, € 12.689, € 13.662 (για τον turbo κινητήρα). Να γνωρίζετε όμως ότι η γρήγορη έκδοση RS είναι διαθέσιμη μόνο στο 3θυρο αμάξωμα.

Οι τιμές του Scenic διαμορφώνονται ως εξής: η 5θεσια έκδοση Authentic στοιχίζει € 17.675. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε το Scenic με τον turbo κινητήρα των 1,4 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους, θα πρέπει να πληρώσετε € 19.637, ενώ με τον δίλιτρο κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων CVT θα σας κοστίσει € 23.330.
Η 7θεσια εκδοχή του στην έκδοση Confort με τον 1400άρη κινητήρα στοιχίζει € 21.077, ενώ η Dynamic, με το ίδιο μηχανικό σύνολο αλλά πλουσιότερα εξοπλισμένη, κοστίζει € 23.493. Αν όμως θέλετε τα γκάζια του 2λιτρου και το κιβώτιο CVT, εκταμιεύστε τότε € 24.630.
sportdrive.gr, Renault

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...