Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Renault Megane Tourer


Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την πρώτη παρουσίαση του νέου Renault Megane (Αύγουστος του 2008) και η γκάμα των αμαξωμάτων «κλείνει» με την βάγκον εκδοχή. Το Megane Estate διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, επικεντρώνεται βέβαια στους χώρους, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των απαιτητικών αγοραστών.
Αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση αλλαγές δεν υπάρχουν στο μπροστινό μέρος, πίσω όμως τα πράγματα είναι άκρως διαφορετικά, αφού οι γραμμές του αμαξώματος έχουν τεντωθεί προς τα πίσω, ενώ η γραμμή της οροφής πέφτει «απαλά» προς τα κάτω. Νέα επίσης είναι τα φωτιστικά σώματα συγκριτικά με τα hatchback και coupe προκειμένου οι γραμμές να δέσουν αρμονικά μεταξύ τους.
Μάλιστα, για να ικανοποιήσει τις μεταφορικές ανάγκες του οικογενειάρχη το Megane Estate έχει μεγαλώσει και σε διαστάσεις. Συγκεκριμένα, το μήκος ανέρχεται πια στα 4,56 μέτρα και το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά 62 χλστ. (2.702 χλστ.), γεγονός που συνέβαλλε στην αύξηση των εσωτερικών διαστάσεων για τους πίσω επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών από την άλλη μεγάλωσε κατά 119 λίτρα (συνολικά 524 λίτρα), ενώ με την αναδίπλωση των καθισμάτων αυτός ανέρχεται στα 1.595 λίτρα.
Αλλαγές αναφορικά με τη γκάμα των κινητήριων συνόλων δεν έχουν υπάρξει (οι βενζινοκινητήρες είναι έξι συνολικά), επεμβάσεις όμως έχουν γίνει στο set up της ανάρτησης. Αυτές αφορούν το υποπλαίσιο της εμπρός ανάρτησης και τη σκληρότητα των πίσω αμορτισέρ.
Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στην Palencia της Ισπανίας παράλληλα με το hatchback και το coupe και η εμπορική του διάθεση στις ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει στα τέλη του Ιουνίου.
autotriti.gr



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...