Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MultiAir και στην Alfa Romeo


Η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι η νέα τεχνολογία κινητήρων MultiAir θα εφαρμοστεί στη Mito στα τέλη αυτού του έτους.

Η MultiAir τεχνολογία αναπτύχθηκε (και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Fiat) από τη Fiat Powertrain Technologies για να βελτιώσει τη διαχείριση του κινητήρα και την καύση. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της δύναμης του κινητήρα και μείωση των εκπομπών των ρύπων καθώς και της κατανάλωσης καυσίμων. Η Fiat υπερηφανεύεται ότι έχει καταφέρει να αυξήσει κατά 10% την δύναμη και κατά 15% βελτίωση της ροπής. Οι εκπομπές των ρύπων και η κατανάλωση έχουν επίσης μειωθεί κατά 10% και η Fiat ευελπιστεί με την τεχνολογία MultiAir να πετύχει μείωση των σωματιδίων και του Nox κατά 40 ως 60 % αντίστοιχα.

Η Mito θα είναι τώρα διαθέσιμη με το MultiAir κινητήρα 16 βαλβίδων σε τρεις παραλλαγές, και κανονική αλλά και turbocharged. Τα επίπεδα ισχύος θα είναι 105, 135 και 170 hp και οι μηχανές θα έχουν κιβώτιο 5 και 6 ταχυτήτων, manual. Οι εκδόσεις 105 και 135 hp θα προσφέρονται σε όλο το φάσμα της Mito, ενώ η έκδοση των 170 hp θα αποτελεί μία ειδική έκδοση που θα ονομάζεται Quadrifoglio Verde Mito( Green four-leaf Clover), η οποία θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μετά την έναρξη της τεχνολογίας MultiAir στο μοντέλο της Mito.

Το όχημα αυτό με το νέο σύστημα MultiAir θα προσφέρεται από τον Σεπτέμβριο.
autolist.gr
Διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...