Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mercedes C-Class Special Edition


Η νέα C-Class Special Edition διαθέτει ένα μοναδικά δυναμικό look, καθώς και ένα ποιοτικότατο εσωτερικό, ενώ θα διανθίζεται και με μερικά extra εξοπλιστικά στοιχεία.

Η Special Edition θα είναι διαθέσιμη με όλους τους τύπους αμαξώματος που γνωρίζουμε, αλλά και με όλη την υπάρχουσα γκάμα κινητήρων. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμα τα Agility Control, το Adaptive Brake, καθώς και η τεχνολογία BlueEFFICIENCY, όλα στην διάθεση του οδηγού για την ακόμα μεγαλύτερη οδική ευχαρίστηση του.

Στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί νέα, πιο σκούρα φωτιστικά σώματα, ενώ για να τονιστούν ακόμα περισσότερο τα σπορ χαρακτηριστικά του αμαξώματος έχουν τοποθετηθεί φιλέτα αλουμινίου γύρω από τους προβολείς ομίχλης, ενώ ακόμα και η γρίλια του ψυγείου είναι βαμμένη σε ασημί ματ απόχρωση. Οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες κάνουν αισθητές την παρουσία τους στον εμπρός προφυλακτήρα. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα και νέα χρώματα όπως, obsidian black, palladium silver, iridium silver και calcite white. Επιπλέον θα βρείτε και νέες 5ακτινες ζάντες 17 ιντσών, και εναλλακτικά οι τυχεροί ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν αυτές των 16 ιντσών με τις 7 ακτίνες.

Στο εσωτερικό θα βρείτε τα πάντα από την εξοπλιστική έκδοση AVANTGARDE, τα οποία έχουν δεχτεί μικρές πινελιές παραπάνω φινιρίσματος. Τα καθίσματα είναι εντελώς νέα, αποκλειστικά κατασκευασμένα για την Special Edition C-Class, τα οποία ντύνονται από μαύρο δέρμα ποιότητας. Βέβαια αυτά τα καθίσματα θα ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό και θα είναι διαθέσιμα σε δυο χρωματικές αποχρώσεις black/sahara beige ή black/cognac brown.
sportdrive.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...