Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kia Soul Denim Special Edition


Η Kia έδωσε στην δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το μοντέλο που αναμένεται να λανσάρει εντός του 2010. Αυτό θα είναι το Kia Soul Denim Special Edition, του οποίου το χρώμα θα είναι σε Denim απόχρωση!

Όμως η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και αναμένεται να παραχθούν μόνο 1.200 κομμάτια παγκοσμίως με την τιμή εκκίνησης να είναι τα € 12.400. Όμως πέρα από το χρώμα θα υπάρχουν και ένα σωρό προσθήκες στο εσωτερικό του Soul. Το ιδιαίτερο Denim χρώμα ταιριάζει γάντι με τους βαμμένους σε λευκό χρώμα καθρέφτες, καθώς και με τις ζάντες των 18 ιντσών. Επιπλέον κατά μήκος του αμαξώματος υπάρχει μια λευκή ρίγα που θυμίζει έντονα αγωνιστικές καταστάσεις.

Το νέο αυτό μοντέλο βασίζεται στο γνωστό μας πλέον Soul, με το εσωτερικό να διαθέτει μαύρη απόχρωση, ενώ στα καθίσματα υπάρχει το λογότυπο Soul, καθώς και καλώδιο σύνδεσης του αγαπημένου σας iPod στο εργοστασιακό ηχοσύστημα. Η τιμή της βασικής εκδόσεως (με 5ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων), για το special αυτό μοντέλο ξεκινάει από τα € 12.400 (στην αγορά των Η.Π.Α.), ενώ αν το θέλετε με αυτόματο κιβώτιο θα πρέπει να καταβάλλετε € 13.100 περίπου. Μόνο βιαστείτε γιατί θα παραχθούν μόνο 1.200 αυτοκίνητα!
sportdrive.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για αυτοκίνητα της KIA πατώντας εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...