Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ανανεωμένο Hyundai Accent


Στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Accent. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε στη Νότια Κορέα, όπου ονομάζεται Verna, και οι περσισσότερες αλλαγές εστιάζονται στο τελείως διαφορετικό εμπρός μέρος.

Το μοντέλο προορίζεται για την ασιατική χώρα και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά ούτε και διάψευση, προς το παρόν, άν θα έρθει στη γηραιά ήπειρο. Βεβαίως, η προηγούμενη πορεία του Hyundai Verna στην Ευρώπη έγινε με το «βαφτιστικό», Accent. Πάντως, αν το παρατηρήσει κανείς καλά θα διαπιστώσει ότι οι διαφορές του με το υπάρχον μοντέλο αφορούν το νέο προφυλακτήρα, την ανασχεδιασμένη μάσκα, τα νέα φωτιστικά σώματα, τα περισσότερα νεύρα και το πιο δυναμικό σχήμα.

Επί της ουσίας δεν μιλάμε για ένα μίνι λίφτινγκ, αλλά για ένα τελείως διαφορετικό, πιο επιθετικό και μυώδης μπροστινό τμήμα, ενώ η πρώτη γεύση από το πλάι φαίνεται να παραμένει η ίδια εκτός από τους καθρέπτες που είναι καινούργιοι. Ακόμα δεν έχουν έρθει στην δημοσιότητα εικόνες από το πίσω μέρος. Στο εσωτερικό το μοτίβο έχει αλλάξει, με διαφορετική κονσόλα, με πινελιές αλουμινίου και πιο ποιοτικά υλικά κατασκευής. Όπως λέγεται από τους ιθύνοντες της Hyundai όλες οι εκδόσεις του μοντέλου θα έχουν στάνταρ το σύστημα «Eco» με ένδειξη στο ταμπλό, ώστε να βοηθάει τον οδηγό να χειρίζεται το αυτοκίνητο με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου. Όλα αυτά ισχύουν για την Κορέα και το Verna το οποίο θα είναι έτοιμο προς διάθεση το 2010.
autotriti.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...