Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Honda Hornet 600 SE / SE Light


To 2007 η 3η γενιά της «σφήκας» αναθεώρησε τον χρηστικό χαρακτήρα των προκατόχων της και εισέβαλε σε ξένα λημέρια, αυτά της επιθετικής εμφάνισης και προδιάθεσης.

Με κινητήρα από την απόλυτη CBR 600 RR, ψεκασμό PGM-F1, δισκόφρενα με τριπίστονες δαγκάνες, ABS και συνδυασμένη λειτουργία, αλουμινένιο πλαίσιο και ψαλίδι, εξάτμιση αλά MotoGP και την πιο εξτρεμιστική σχεδίαση για μοτοσυκλέτα του «Big H» μέχρι εκείνη τη χρονιά, κατάφερε να γίνει πραγματικό όπλο στα χέρια των streetfighters οδηγών, αυτών δηλαδή που τους «φτιάχνει» η ...παρανομία (λέγε με σούζα, παντιλίκι, έντο κλπ.).

Για το 2009, όπου έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα δεν λογίζεται να μη διαθέτεις ρυθμίσεις σε πιρούνι και αμορτισέρ, η Honda προχώρησε στην αντικατάστασή τους με νέα ρυθμιζόμενα.

Στο εξής, η σφήκα θα μπορεί να ικανοποιεί και τους πλέον σπορτίβ αναβάτες, βγάζοντας στο δρόμο τους 100 ίππους της με μεγαλύτερη σιγουριά και απόλαυση. Το βήμα παραπάνω κάνει όμως η νέα ειδική έκδοση του μοντέλου, και μάλιστα σε δύο μορφές!

Η SE (Special Edition) και η SE Light αποτελούν ένα πρώτο δείγμα customizing, με δεδομένο ότι ο κάθε ιδιοκτήτης παρόμοιας κατασκευής θα προβεί άμεσα σε μικροβελτιώσεις, κυρίως αισθητικές (και όταν του μπει το μικρόβιο ...θα της αλλάξει τα φώτα).

Μια σέλα suede με ραμμένη μια ...σφήκα, ένα πίσω φτερό και δύο καπάκια κινητήρα στο χρώμα της μοτοσυκλέτας, ένα προσθαφαιρούμενο μονόσελο, σιρίτια στους τροχούς, tank pad και κάλυμμα carbon στην τάπα του ρεζερβουάρ είναι τα διαφοροποιά στοιχεία της SE, με την SE Light να διαθέτει μια φιμέ ζελατίνα προβολέα και τη suede σέλα.

Ο ευτυχής ιδιοκτήτης μίας εκ των δύο, τέλος, θα πάρει μαζί του και ένα ...μπρελόκ με μια σφήκα!!!
wmotors.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...