Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: Grand Prix Κωνσταντινούπολης - Οι δηλώσεις των νικητών


Τζένσον Μπάτον

"Μακάρι να μπορούσα να έφερνα όλη την ομάδα πάνω στο βάθρο" είπε χαρακτηριστικά ο πολυνίκης του φετινού πρωταθλήματος, Τζένσον Μπάτον. "Το μονοθέσιο, είχε φανταστική απόδοση. Είχα μια καλή εκκίνηση και ήταν πολύ σημαντικό να διατηρηθώ στη δεύτερη θέση μέχρι την πρώτη στροφή και πήρα την ευκαιρία, όταν ο Φέτελ βγήκε εκτός πίστας". Σχετικά με το θέμα της στρατηγικής που ακολούθησε η ομάδα του, είπε "Όταν καταλάβαμε ότι ο Φέτελ, βρίσκεται σε στρατηγική των τριών pit stops, γεμίσαμε το μονοθέσιο με καύσιμα και προσπάθησα να μείνω μπροστά του".

Μαρκ Ουέμπερ

Ο Μαρκ Ουέμπερ κατάφερε να βγει δεύτερος, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. "Ξέραμε ότι ο Μπάτον ήταν πρώτος, ήταν από άλλο πλανήτη, απλά περιμέναμε να δούμε τις δικές θέσεις ". Στο δεύτερο μέρος, έπρεπε να πιέσω πολύ το μονοθέσιο μου. Η διαφορετική στρατηγική, με έφερε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Φέτελ. Επειτα, προφύλαξα τον κινητήρα μου και τερμάτισα με το μονοθέσιο μου στη δεύτερη θέση".

Σεμπάστιαν Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, είχε μια σχετικά άσχημη από τη στιγμή που επέπεσε σε αρκετά λάθη. "Κάθε φορά που περνούσα από αυτή τη στροφή, δυσκολευόμουν πολύ". Ο Φέτελ, στην συνέχεια τόνισε πως "Δεν θα μπορούσα να κρατηθώ στην πρώτη θέση, καθώς ο Μπάτον, είχε εξαιρετική απόδοση. Επιπλέον η στρατηγική της Red Bull, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. "Κλείνοντας η ομάδα, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη, με τις σημερινές θέσεις, εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου".
auto24.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...