Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CarKit Handsfree


Προηγμένο Carkit με τεχνολογία Bluetooth που βοηθάει τον οδηγό να επικοινωνεί στο τηλέφωνο με ασφάλεια χωρίς να κρατάει το κινητό του ή να φοράει κάποιο ακουστικό στο αυτί.

Η LCD οθόνη είναι ευδιάκριτη λόγω της υψηλής αντίθεσης. Διαθέτει ελληνικό μενού για τον κατάλογο των ονομάτων και τα SMS μηνύματα. Είναι συμβατό με όλα τα κινητά που διαθέτουν Bluetooth, παρέχει εξαιρετική αμφίδρομη ποιότητα ήχου χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ διαθέτει και τηλεχειριστήριο που προσαρμόζεται στο τιμόνι για μεγαλύτερη διευκόλυνση.

Επιπλέον, ευχέρεια επιλογής χρωμάτων οθόνης από προεπιλεγμένα (μπλε, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο) ή καθορισμός χρώματος μέσω τιμών RGB. To Bluetooth Carkit Blue Perfection είναι ένα προϊόν που σίγουρα σας γλιτώνει από κάποιο τσουχτερό πρόστιμο αλλά σας σώζει και την ίδια σας τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ:

BIT & BYTE
Αλ. Υψηλάντου 12δ, Ωραιόκαστρο Θεσ/κης
Τηλ: 2310 692235


autoaccessories.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...