Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bewerp Savage Rivale Roadyacht GTS


Η GM μπορεί να χρεοκόπησε όμως η παρακαταθήκη που έχει αφήσει με την Corvette θα περάσουν πολλά χρόνια να εξαντληθεί κατά πως φαίνεται. Ένα ακόμη supercar μας προέκυψε με βάση την Corvette C6, το Savage Rivale Roadyacht GTS που είναι όμως αρκετά διαφορετικό. Αυτό, γιατί σύμφωνα με την Bewerp, την κατασκευάστρια εταιρεία, είναι το μοναδικό τετράπορτο cabrio supercar.

Το Savage Rivale Roadyacht GTS εξοπλίζεται με τον V8 που αποδίδει 670ps και 78.5kg.m ροπής και χρειάζεται μόλις 3.4sec για τα πρώτα 100km/h, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας. Μάλιστα, στην Bewerp είναι προφανώς τόσο υπερήφανοι για το Savage Rivale Roadyacht GTS που στο δελτίο τύπου δεν δίστασαν να δώσουν στη δημοσιότητα και το 0-300km/h που αγγίζει τα 35sec. Υλικά κατασκευής δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά πιθανότατα μιλάμε για carbon και αλουμίνιο, ώστε το βάρος να διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Από αισθητικής πλευράς, το Savage Rivale Roadyacht GTS είναι ένα σίγουρα εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Διαθέτει πόρτες ανοιγόμενες προς τα πάνω αλλά διατηρούμε μια ένσταση για τις πίσω πόρτες. Βλέπετε, το να τοποθετήσεις τον μεντεσέ κάτω από το πίσω φανάρι και παράλληλα να πρέπει να ανασηκώσεις το μισό αμάξωμα για να μπεις στο πίσω κάθισμα, είναι αν μη τι άλλο μια αμφιλεγόμενη σχεδιαστική επιλογή.

Όπως και να έχει, το Savage Rivale Roadyacht GTS απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν περίεργες απόψεις για την αισθητική αλλά και την αυτοκίνηση γιατί αν κάποιος… φυσιολογικός οδηγός επιθυμεί να καταβάλει 340.000$ για ένα αυτοκίνητο υπάρχουν αρκετές καλύτερες επιλογές και ας μην είναι και cabrio και 4πορτες.
highoctane.gr,
savagerivale.nl




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...