Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση της BAKAΡ, επίσημου εισαγωγέα και προμηθευτή αυτοκινήτων Saab στην Ελλάδα...


"Νέα σελίδα στην ιστορία της Saab: Υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας με την Koenigsegg Group AB

Η Saab είναι πολύ κοντά στην πιο σημαντική φάση της ιστορίας της: Στο κλείσιμο της συνεργασίας της με την Koenigsegg Group AB και στην καινούρια της σελίδα που ήδη διαγράφεται λαμπρή.

Η επένδυση θα επιτρέψει στη Saab Automobile να προχωρήσει μπροστά ως μια βιώσιμη και κερδοφόρος εταιρεία και να υλοποιήσει τα μελλοντικά προϊοντικά της προγράμματα (4 νέα μοντέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2010)

Η Κoenigsegg Group AB είναι μια κοινοπραξία από ιδιωτικούς επενδυτές στους οποίους ηγείται η Koenigsegg Αutomotive AB. H Koenigsegg Automotive AB κατασκευάζει αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων (supercars). Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο της, CCX είναι το ταχύτερο μοντέλο στον κόσμο. Έχει αντιπροσώπους στην Αφρική, Ασία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αμερική και την Ωκεανία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και η έδρα της είναι στο Ανγκελχολμ στη Σουηδία.

Ο μοναδικός συνδυασμός καινοτομίας, επιχειρηματικού πνεύματος και οικονομικής δύναμης της Koenigsegg Group, μαζί με την αποδεδειγμένη ικανότητα της Κoenigsegg να δημιουργεί παγκοσμίου κλάσεως σουηδικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, την καθιστά τη σωστή και πλέον επιθυμητή επιλογή για τη Saab.

«Η προτεινόμενη συμφωνία θα μας επιτρέψει να μεγιστοποιήσουμε τη δυναμική της μάρκας μέσω ενός συναρπαστικού προιοντικού προγράμματος αναπτυξης με ένα διακριτά σουηδικό χαρακτήρα. Η σημερινή ανακοίνωση είναι σπουδαία νέα για τους σημερινούς και μελλοντικούς πελάτες, αντιπροσώπους, προμηθευτές και εργαζόμενους της Saab σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Jan Ake Jonsson, Διευθύνων Σύμβουλος της Saab Automobile AB.

Σε πρώτη φάση υπήρξε υπογραφή ενός μνημονίου (“memorandum of understanding”) μεταξύ της GM και της Koenigsegg για την αγορά της Saab Automobile AB, που διασφαλίζει το μέλλον της Saab.

H πώληση, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου του έτους, περιλαμβάνει μια αναμενόμενη χρηματοδότηση 600 εκ δολλαρίων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με την εγγύηση της Σουηδικής κυβέρνησης. Επιπλέον ενίσχυση θα παρέχουν η GM και η Koenigsegg Group AB, για να χρηματοδοτηθούν οι λειτουργίες και το επενδυτικό προϊοντικό πρόγραμμα ανάπτυξης της Saab. Αυτό περιλαμβάνει και πλάνο λανσαρίσματος αρκετών νέων μοντέλων που είναι στα τελικά στάδια εξέλιξης τους (4 νέα μοντέλα εως το 2010).

Mέρος της προτεινόμενης συναλλαγής είναι να συνεχίσει η συνεργασία της Saab με τη GM σε θέματα τεχνολογίας αρχιτεκτονικής και κινητήρων για ένα ορισμένο διάστημα.

H πώληση υπόκειται σε συνηθισμένες πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της λήψης νομικών, κυβερνητικών και δικαστικών εγκρίσεων. Άλλοι όροι και συνθήκες που αφορούν την πώληση δεν μπορούν να ανακοινωθούν επί του παρόντος.»"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...