Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Audi Α5 Sportback


Πρόκειται για ένα πεντάθυρο κουπέ με μεταξόνιο 2,810 mm, κομψό σχεδιασμό και χώρους που το θέτουν μεταξύ των σεντάν (ή καλύτερα κουπέ στην περίπτωσή μας) και station αμαξωμάτων.

Εκτός από το πίσω μέρος του Audi Α5 Sportback, όπου οι σχεδιαστές της εταιρείας έβαλαν τα δυνατά τους, στο εξωτερικό του αυτοκινήτου τα πράγματα είναι γνωστά. Στο εσωτερικό έχουμε μεγάλους χώρους (480 λίτρα χώρος αποσκευών, 980 λίτρα με τα πίσω καθίσματα ριγμένα) και τη γνωστή ποιότητα Audi, ενώ στο engine bay, για αρχή, η Audi ανακοινώνει την παρουσία ενός δίλιτρου TDI 170 ίππων, ενός TDI 2,7 λίτρων και 190 ίππων, ενός τρίλιτρου V6 TDI quattro 240 ίππων και δυο βενζινοκινητήρων: του δίλιτρου TFSI με 155 άλογα και 36,7 kgm ροπής και του 3.2 V6 quattro με 265 άλογα.

Η φθηνότερη έκδοση τον Σεπτέμβριο που θα βγει σε κυκλοφορία το Audi Α5 Sportback (36.050 ευρώ ανακοινώνει η Audi για Γερμανία) θα είναι, μέχρι τα μέσα του 2010, η 2.0 TDI. Αργότερα η εταιρεία θα παρουσιάσει κάτι ακόμα πιο οικονομικό, αφού το Sportback θα αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι για να εισέλθει κάποιος στην οικογένεια του Α5.
sportdrive.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...