Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4o Ιστορικό Ολυμπιακό Ράλλυ


Η ΑΟΛΑΠ συνδιοργανώνει με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας το 4ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ στις 3-4-5 Ιουλίου, που είναι ο 3ος γύρος του Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων Re-gularity της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δυο σκέλη Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουλίου και θα καλύψει περίπου 400Km στην Ηλεία, Μεσσηνία και Αρκαδία με έδρα την Αρχ.Ολυμπία.
Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο το πρωί από την Αρχ.Ολυμπία και τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν το πρώτο σκέλος το απόγευμα στην Αρχ.Ολυμπία, από όπου θα ξεκινήσουν την Κυριακή το δεύτε-ρο σκέλος και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει το μεσημέρι πολύ κοντά στην Τρίπολη, ώστε να είναι εύκολη η επιστροφή των πληρωμάτων.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου και τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν Παρασκευή και Σάββατο σε ξενοδοχείο Α΄ κατηγορίας της Αρχ. Ολυμπίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν την Τρίτη 26 Μαΐου και λήγουν την Δευτέρα 29 Ιουνίου.
• Το παράβολο συμμετοχής είναι 350€.
• Για όσα πληρώματα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι Τετάρτη 17 Ιουνίου το παράβολο θα είναι μειωμένο στα 300€
• Για όσα πληρώματα εκκίνησαν στα τρία πρώτα Ιστορικά Ολυμπιακά ράλλυ και δηλώσουν συμμετοχή μέχρι Τετάρτη 17 Ιουνίου, το παράβολο θα είναι 280€

Στο παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνονται για τα δυο μέλη κάθε πληρώματος:
• Δυο διανυκτερεύσεις (Παρασκευής και Σαββάτου) με πρωινό σε ξενοδοχείο Α΄ κα-τηγορίας της Αρχ. Ολυμπίας.
• Δυο γεύματα (Σαββάτου και Κυριακής).
• Δυο δείπνα (Παρασκευής και Σαββάτου).
• Ασφάλεια, έντυπα, αναμνηστικά.

Για όσα πληρώματα δηλώσουν συμμετοχή από την Ηλεία το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 150€, εφόσον δεν περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις και δείπνα (περιλαμβάνει τα δυο γεύματα).

Επίσης κατ΄ εξαίρεσιν μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα και αυτοκίνητα Κατηγορίας GT (παραγωγής ετών από 1982 έως και 2008). Τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας θα αγωνιστούν εκτός γενικής κατάταξης και βαθμολογίας πρωταθλήματος, σε δική τους ξεχωριστή κατάταξη και αθλοθέτηση. Σχετικά με το παράβολο ισχύουν τα παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ/Fax: 26210 22165, 2622021277 κιν. 6937114349, 6937112825, ώρες 10.30΄ - 13.00΄ & 19.00΄ - 22.00΄ εργάσιμες μέρες ή στην ιστοσελίδα της λέσχης www.aolap.gr

r40.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...