Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Ράλι Ακρόπολις θα προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από το 2011 (έξω το 2010)


Ανακοινώθηκε από την FIA το ημερολόγιο των αγώνων που θα προσμετρούν στο WRC -Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ- το 2010.
Όπως ήταν ήδη γνωστό από το Δεκέμβριο του 2007 με βάση την απόφαση για εναλλαγή των αγώνων στο ετήσιο πρόγραμμα, κατόπιν πίεσης των Κατασκευαστών για μείωση των αγώνων και άρα του κόστους, το Ράλλυ Ακρόπολις δεν θα περιλαμβάνεται στο ημερολόγιο το 2010. Όμως θα περιλαμβάνεται κανονικά το 2011 και το 2012.
Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί τον Οκτώβριο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο και στη συνέχεια από τη Γενική Συνέλευση της FIA. Στο προσωρινό πρόγραμμα εντάσσονται 13 αγώνες, μεταξύ των οποίων και το Ράλλυ Βουλγαρίας, η θέση του οποίου θα επικυρωθεί μόνο μετά τη φετινή διεξαγωγή του (17-19 Ιουλίου) και ύστερα από τη σχετική έκθεση του παρατηρητή της FIA.
Αξίζει αναφοράς το γεγονός ότι έγινε μακρά συζήτηση σχετικά με το αίτημα της ΕΛΠΑ να ενταχθεί το Ράλλυ Ακρόπολις και το 2010.
Σημαντικοί άνθρωποι του χώρου, όπως ο αντιπρόεδρος της FIA και πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου του Μονακό, κ. Michel Boeri, o επίτιμος πρόεδρος της Γαλλικής Λέσχης Αυτοκινήτου, κ. Jacques Regis, κ.ά., τόνισαν ότι ήδη η απουσία του Ράλλυ Μόντε Κάρλο «μειώνει» την αίγλη του Πρωταθλήματος, και επιπλέον δε νοείται να λείπει από το WRC ακόμα ένας τόσο σημαντικός και καταξιωμένος επί 56 χρόνια αγώνας, όπως είναι το Ράλλυ Ακρόπολις. Η ομολογουμένως επιτυχημένη διεξαγωγή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις με επίκεντρο το Λουτράκι είναι ένας παράγοντας που λειτουργεί υπέρ του ελληνικού γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και μένει να δούμε την οριστική διαμόρφωση του προγράμματος τον Οκτώβριο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...